Byporten

Praktisk informasjon

Kjøpesenteret Byporten ble åpnet i 1999 og fremstår som et intimt møtested like ved Oslo S. Hos Byporten finner man unike butikker og en flott samling av serveringssteder som finnes andre steder. Byporten tilbyr et gratis nyhetsbrev til kunder som ønsker å motta tilbud, nyheter, konkurranser og invitasjoner til arrangementer via e-post. Kjøpesenteret ligger midt i Oslo Sentrum og er enkelt tilgjengelig via buss og trikk. Et lite parkeringshus er dessuten tilgjengelig dersom man ønsker å ta bilen.

Butikker og spisesteder

Byporten tilbyr 70 butikker fordelt på kjente merkekjeder og unike spesialbutikker. Her finner du blant annet Fine Ting, Next to Nothing og Minimin blant velkjente butikker som Match, Swag, Høyer og b-young. Blant de 11 spisestedene finner man også flere unike navn, som for eksempel SmoothieXchange, Italo’s Pizza & Pasta og Taza Taza. Dersom du er ute etter noe mer tradisjonelt og velkjent tilbys også en Egon-restaurant med rimelige måltider.

Få oversikt over tilbud med Bonial

For å hjelpe deg med å få oversikt over aktuelle tilbud og kampanjer har Bonial samlet denne informasjonen for deg. Ved å bla gjennom sidene til Bonial kan du være trygg på at du får med deg all informasjon om kampanjetilbud hos Byporten. I tillegg har Bonial samlet informasjon om aktuelle aktiviteter og arrangementer – slik at du til enhver tid vet hva som foregår ved dette sentrumsnære kjøpesenteret i hovedstaden.

Byporten

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Byporten

Jernbanetorget 6, 0154 Oslo


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 10-20

Mote og Klærs kataloger
25
dager
igjen
Hummel
Åpne katalog
UrbanHummel
14
dager
igjen
Salg
Åpne katalog
GullfunnSalg
25
dager
igjen
HOi
Åpne katalog
UrbanHOi
25
dager
igjen
Fila
Åpne katalog
UrbanFila
25
dager
igjen
Svea jackets
Åpne katalog
UrbanSvea jackets
Butikker fra Mote og Klær
Matbutikkers kataloger
4
dager
igjen
7 Eleven
Åpne katalog
7 Eleven7 Eleven
Butikker fra Matbutikker
Hjem og Møblers kataloger
3
dager
igjen
Medlemstilbud
Åpne katalog
KremmerhusetMedlemstilbud
Butikker fra Hjem og Møbler
Se de mest ettersøkt butikkene i Byporten
Se nærmeste kjøpesenter
Unike tilbud