Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra BMW

BMW
LIFE IS A STATEMENT
Se tilbudene før 14/03/2018
Tilbud fra BMW, LIFE IS A STATEMENT
1/8
}">

laster
Kataloger med tilbud fra Bil, Båt & MC i Din By
116
dager
igjen
LIFE IS A STATEMENT
BMWLIFE IS A STATEMENT

Furuveien 2
1356 Bekkestua

116
dager
igjen
SPORTING POWER IN EVERY DETAIL
BMWSPORTING POWER IN EVERY DETAIL

Furuveien 2
1356 Bekkestua

116
dager
igjen
AN UNCOMPROMISING PASSION FOR RACING
BMWAN UNCOMPROMISING PASSION FOR RACING

Furuveien 2
1356 Bekkestua

116
dager
igjen
THE NEW BMW M2 COUPE
BMWTHE NEW BMW M2 COUPE

Furuveien 2
1356 Bekkestua

116
dager
igjen
THE BMW Z4
BMWTHE BMW Z4

Furuveien 2
1356 Bekkestua

BMW, kundeaviser og tilbud

BMWs kataloger

Kvalitetsbiler med overlegen kjøreglede

Bilkonsernet har sin opprinnelse i 1916, men BMW-navnet kom ikke på banen før året etter. Før de begynte med bilproduksjon har de en historie med både motorsykler og flymotorer. BMW Norge står for den norske importen, og har 30 merkeforhandlere rundt i landet. Her får man hjelp med finansiering, service og garantier.

Innovative teknologier

BMW jobber stadig med utvikling av bilmodellene sine, og en av deres nyskapende teknologier er BMW EfficientDynamics. Denne følger som standard med alle nye modeller og sørger for økt effekt og kjøreglede, samt redusert utslipp og forbruk. Miljøhensynet har de tatt enda et steg videre med BMW ActiveHybrid og BMW eDrive, som de benytter i hybridmodellene sine og den elektriske BMW i-serien.

Luksuriøse og sporty biler

Hele produktserien av dette bilmerket er gjennomsyret av tysk kvalitet og presisjon, og består av biler for omtrent alle behov. BMW 1-serie er den mest kompakte og rimelige bilen fra produsenten. 3-serie er en mer sporty og luksuriøs modell og 5-serien er en videreutvikling med større sedaner og stasjonsvogner. BMWs største modell er 7-serie og er en særpreget, elegant og karismatisk modell. Når det gjelder SUVer er BMW meget stolte av sin økonomiske og dynamiske X-serie.

Salgskampanjer og gode tilbud

Med BMW får du biler som er fremtidsrettede og spekket med innovative teknologier og sikkerhetsløsninger. Er du på jakt etter den ultimate kjøregleden bør du prøvekjøre et av deres råskinn av noen biler. Det er også smart å holde seg oppdatert på kampanjer og tilbud, og det finner du på nett.

Finn BMW i følgende byer
Produkter for BMW
Andre butikker fra Bil, Båt & MC