Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra Coop Extra


Vil du være den første til å få vite om tilbud for Coop Extra?

Vennligst gi oss din e-post og vi vil holde deg informert!

Din e-post vil bli brukt som vår Personvern.
Kataloger med tilbud fra Matbutikker i Din By
6
dager
igjen
Italiensk høst
Rema 1000Italiensk høst

Christian Krohgsgate 1-11
0186 Oslo

41
dager
igjen
Kampanjevarer
Rema 1000Kampanjevarer

Christian Krohgsgate 1-11
0186 Oslo

10
dager
igjen
November 2017
NarvesenNovember 2017

Raschveien 42
1153 Oslo

45
dager
igjen
Julebelysning
EuroprisJulebelysning

Tvetenveien 55
0666 Oslo

56
dager
igjen
Jacobs anbefaler
JacobsJacobs anbefaler

Essendrops gate 9
0368 Oslo

Coop Extra, kundeaviser og tilbud

Coop Extras kataloger

Allsidig utvalg av merkevarer til ekstra lave priser

Coop Extra er en lavpriskjede innen dagligvare som har mer enn 5500 varer til billige priser. Det er altså en billigbutikk med utvalget til et supermarked. Der kan du altså finne alt det nødvendige som ferskvarer, frukt og grønt og faghandelsvarer til kampanjepriser. Coop Extra gir deg en velfylt ferskvareavdeling med fisk- og kjøtt, i tillegg et bredt utvalg av ferske frukt og grønnsaker til lave priser. Du kan være sikker på at du kan finne alt du trenger, i tillegg til matvarer finner du også et variert utvalg av faghandelsvarer til hus og hjem, sport og fritids artikler, underholdning, leker, elektronisk utstyr, verktøy, tekstil.

Bredt utvalg av dagligvarer til de laveste prisene

Du kan finne gode tilbud og lave priser i alle butikkene innenfor lavpriskjeden. I kundeavisen får du oppdaterte og billige produkter til lave kampanjepriser. Coop Extra har rundt 150 butikker rundt om i Norge og har en konstant utvikling og tilpasning til det norske markedet som gjør at de har blitt Norges mest hurtig voksende butikkjede.

Du er også garantert fornøyd med Coop matvaregaranti. Dette er fordi i tillegg til gode tilbud og kampanjer, ønsker dagligvarekjeden å ha fornøyde kunder. Derfor tilbys du en ny vare eller får pengene tilbake om du ikke er fornøyd med produktet du har kjøpt. Dette gir en trygghetsgaranti, du er dermed sikret kvalitet og tilfredshet.

Motta enda flere tilgjengelige tilbud som Coop Medlem

Om du benytter deg av et medlemskap i dagligvarekjeden har du mulighet til å sikre deg enda flere tilbud til medlemskupp. Du sparer med andre ord, enda mer på å benytte deg av tilbudene som kun er tilgjengelige for medlemmer. Du får også rabatter på samarbeidspartnere av Coop.

Abonner på kundeavisen på epost og få oppdaterte avslag

Gjennom et abonnement på kundeavisen med de nyeste kampanjene kan du sikre deg de beste og ferskeste tilbudene. Du kan melde deg opp med eposten din og personlig få tilsendt de beste avslagene.

Finn Coop Extra i følgende byer
Produkter for Coop Extra
Andre butikker fra Matbutikker