Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra ECCO

ECCO
ECCO SOFT 1
Se tilbudene før 18/01/2018
Tilbud fra ECCO, ECCO SOFT 1
1/8

1

2

3

4

5

6

7

8

laster
Kataloger med tilbud fra Mote og Klær i Din By
60
dager
igjen
ECCO SOFT 1
ECCOECCO SOFT 1

Youngstorget
0181 Oslo

67
dager
igjen
Storstad X Natur
ECCOStorstad X Natur

Youngstorget
0181 Oslo

25
dager
igjen
Shape kolleksjonen
ECCOShape kolleksjonen

Youngstorget
0181 Oslo

47
dager
igjen
Rieker Høst/Vinter 2017
SkoringenRieker Høst/Vinter 2017

Lambertseter Senter
1150 Oslo

129
dager
igjen
Journeys VII
MangoJourneys VII

Karl Johans Gate 16
0154 Oslo

ECCO, kundeaviser og tilbud

ECCOs kataloger

Skandinavisk skodesign i høy kvalitet

ECCO ble grunnlagt i 1963 i Bredebro, Danmark. Skoeventyret ble startet av Karl Toosby og ECCO er den dag i dag fremdeles en familieeid bedrift, til tross for at det har blitt et av verdens største skomerker. Bedriften har opp mot 20 00 ansatte og deres sko og lærprodukter selges i 88 land. Kvalitet var over alt annet det viktigste elementet for Karl Toosby i hans skoproduksjon, en verdi som fortsatt står høyt i kurs i ECCO-produksjonen. Utover kvalitet er andre nøkkelord for ECCO-sko komfort, funksjon og enkelhet.

Innovativ og miljøbevisst skoproduksjon

ECCO har over 20 egne butikker i Norge og i tillegg til deres egne utsalgssteder selges merket selges i en rekke andre skokjeder. Skomerket er svært populært noe som kan være grunnet i ECCO’s fokus på innovasjon, originalitet, deres streben etter perfeksjon og tradisjonelt håndverk i høy kvalitet. I tillegg til å produsere sko er ECCO en av verdens største skinnprodusenter, ikke bare produserer de lær til sko men også til motebransjen, sportsindustrien og bilindustrien. ECCO streber også etter å kombinere kvalitet med miljøbevissthet og bedriften deltar i et forskningsprogram som har som mål å gjøre miljøbelastningen så liten som mulig ved skoproduksjon.

Få gode tilbud og eksepsjonell service i din lokale ECCO-butikk

Ettersom at ECCO har over 20 egne butikker i Norge og merket i tillegg selges i en rekke andre skokjeder skal det aldri være komplisert å få kjøpt et par av disse trendy og komfortable skoene. ECCO har alltid et rikt utvalg av både ordinære varer og varer på tilbud, så her kan du alltid gjøre et kupp og sikre kvalitet uten å tømme lommeboken. Siden ECCO streber etter å være synonymt med kvalitet kan du også vite når du går inn i en ECCO butikk at både service og utvalg er upåklagelig. De ansatte har høy kompetanse og er alltid klare til å gi gode råd angående stil og trender om ønskelig.

Finn ECCO i følgende byer
Produkter for ECCO
Andre butikker fra Mote og Klær