Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra IKEA


Vil du være den første til å få vite om tilbud for IKEA?

Vennligst gi oss din e-post og vi vil holde deg informert!

Din e-post vil bli brukt som vår Personvern.
Kataloger med tilbud fra Hjem og Møbler i Din By
2
dager
igjen
Kundeavis uke 17
Åpne katalog
HagelandKundeavis uke 17

Rosendalsveien 43
1166 Oslo

5
dager
igjen
Home & Cottage
Åpne katalog
Home & CottageHome & Cottage

Lilleakerveien 16
0283 Oslo

6
dager
igjen
Tilbud
Åpne katalog
Hansen & DysvikTilbud

Brodkorbsgata 7
1338 Sandvika

5
dager
igjen
Rafens
Åpne katalog
RafensRafens

Grensen 16
0159 Oslo

4
dager
igjen
Alle utelamper -20%
Åpne katalog
Christiania BelysningAlle utelamper -20%

Plogveien 6
0679 Oslo

IKEA, kundeaviser og tilbud

IKEAs kataloger

Gode tilbud til rimlige priser hos Ikea

Leter du etter en ny sofa eller ønsker å innrede ditt kjøkken. Hos Ikea vil du finne gode tilbud på alt du trenger til ditt hjem, om det er enkel innredning eller reformering av hele rom. Møbel og hjem-giganten tilbyr også smarte løsninger i praktisk design til ditt kontor. Deres møbler kommer i pakker som er enkle å transportere, og som inneholder alt du trenger for å sette dem sammen.

Spar både tid og penger med Ikea

Hos Ikea vet de at folk i dag har dårlig tid derfor tilbyr de en serie kalt REGISSÖR. Disse møblene kommer ferdigmontert slik at det eneste du trenger å gjøre er å skyve de sammen. Syns du det er vanskelig å se for deg hva som passer inn i ditt hjem, eller du trenger litt inspirasjon? Ikeas kundekatalog og varehus er laget og bygget for å inspirere og gi eksempler på smarte løsninger til ditt hjem. Bare ta en titt i katalogen og se selv.

Ikea er mer enn bare gode tilbud

Ikea tilbyr mer enn bare et bredt utvalg av gode tilbud til rimlige priser. Mange forbinder Ikea med en lørdagsutflukt til et av deres varehus, og en tur innom kjedens populære restaurant. Ikea tilbyr også hjemkjøring og montering av sine produkter, slik at du kan spare tid og stress. Møbel og hjem-giganten gir også tilbake til samfunnet og miljøet. Ikea Foundation jobber for å gi vanskeligstilte barn rundt omkring i verden en bedre fremtid. Miljømessig kommer 76% av bomullen brukt i møblene til Ikea fra bærekraftig dyrking. De ønsker også å tilby sine kunder løsninger som kan hjelpe alle til å tenke på miljøet og spare penger.

Finn IKEA i følgende byer
Produkter for IKEA
Andre butikker fra Hjem og Møbler