Tilbudsaviser, kataloger og rabatter fra Spar


Vil du være den første til å få vite om tilbud for Spar?

Vennligst gi oss din e-post og vi vil holde deg informert!

Din e-post vil bli brukt som vår Personvern.
Kataloger med tilbud fra Matbutikker i Din By
9
dager
igjen
Italiensk høst
Rema 1000Italiensk høst

Christian Krohgsgate 1-11
0186 Oslo

44
dager
igjen
Kampanjevarer
Rema 1000Kampanjevarer

Christian Krohgsgate 1-11
0186 Oslo

1
dag igjen
Coop Extra kundeavis
Coop ExtraCoop Extra kundeavis

Trondheimsveien 5
0560 Oslo

1
dag igjen
Coop Obs! kundeavis
Coop Obs!Coop Obs! kundeavis

Smalvollveien 65
0667 Oslo

1
dag igjen
Coop Mega kundeavis
Coop MegaCoop Mega kundeavis

Tranbysenter
3408 Tranby

Spar, kundeaviser og tilbud

Spars kataloger

Kvalitet og tilbudspriser i Spars kundeavis

I kundeavisen kan du være trygg på at du får mye for pengene til lave priser. I tillegg til gode tilbud og avslag på produkter, får du en kvalitetsgaranti. Hvis du lurer på opprinnelse eller ingredienser i noen av produktene, kan du være sikker på at du kan finne informasjon om dette i butikken. Du får kvalitetsprodukter til lave priser.

Lokale råvarer til lave priser

Spar er butikken der du bor. Du finner 334 lokale supermarkeder spredt over hele Norge. Der får du den beste handleopplevelsen med det fremste utvalget av lave priser, kvalitetsprodukter og gode tilbud. Spar ønsker å være engasjert i samfunnet og samarbeider med lokale leverandører som tilbyr råvarer fra det lokale markedet slik at det blir en mer kvalitetsrik og nær opplevelse. Handleopplevelsen er dermed mer personlig og folkelig.

I tillegg får du «alltid nystekt», som innebærer at du kan finne et bredt utvalg av nystekte brød- og bakervarer til gode tilbud til enhver tid.

Spars faste kampanje tilbud

Du kan finne gode tilbudtaco produkter fra de populære merkevarene old el paso og santa maria med rabatt på 40 % hver fredag og lørdag. Dette er fordi hos Spar vektlegges de typiske og folkelige tradisjonene

Siden mange nordmenn har fått et nytt alternativ til tacoen og finner du også kampanjerabatt på 40 % for brett med sushi og hver torsdag og fredag.

Et bredere spekter av tilbud for trumfmedlemmer

I tillegg til de faste tilbudene kan trumfmedlemmer få enda flere avslag. Da får du også trumftilbud, som inkluderer enda flere produkter til lave priser. Som trumfkunde oppnår du 1 % bonus ved hver handel. En ekstra fordel er du kan finne disse spesifikke trumftilbudene i den unike spar-appen som du kan laste ned gratis på mobilen eller nettbrettet ditt.

Finn Spar i følgende byer
Produkter for Spar
Andre butikker fra Matbutikker