Aker Brygge

Praktisk informasjon

Aker Brygge ligger midt i hjertet av Oslo og er det perfekte møtestedet. På Aker Brygge finner du i overkant av 30 butikker og like mange spisesteder, i tillegg til ulike arrangementer, festivaler og konserter. Spesielt om sommeren yrer det av folkeliv på brygga og uterestaurantene ligger tett i tett. Aker Brygge tilbyr et parkeringshus med rimelige priser. Dersom du foretrekker å reise kollektivt er det enkel tilgang både med buss og trikk. Dersom du kommer med egen båt, har Aker Brygge Marina en egen gjestehavn.

Butikker og serveringssteder

Aker Brygge finnes det totalt 33 butikker med hovedvekt på mote og design der du kan finne gode tilbud og generelt hyggelige priser. Her finner du blant annet Aspeli, Eurosko, Jean Paul og Oasis. I tillegg finner man flere spesialbutikker med gaveartikler, smykker og blomster. Området er spesielt kjent for de mange serveringsstedene, de fleste med uteservering. Her kan du slappe av med god drikke hos Beer Palace eller kaffebrenneriet, eller du kan nyte en god middag hos Eataly eller Big Horn Steak House.

Hold deg oppdatert om arrangementene via Bonial

På Aker Brygge er det alltid et yrende folkeliv, men dersom du ønsker å få med deg de beste arrangementene og konsertene kan du dra nytte av Bonials informative nettside. Bonial har samlet all nyttig informasjon om ulike aktiviteter ved Aker Brygge slik at du enkelt kan planlegge ditt besøk. Her finner du selvfølgelig også informasjon om tilbud og kampanjer slik at du kan få mest mulig ut av din shoppingopplevelse.

Aker Brygge

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Aker Brygge

Grundingen 6, 0250 Oslo


Åpningstider:

Hverdager: 10-20

Lørdager: 10-18

Se de mest ettersøkt butikkene i Aker Brygge
Se nærmeste kjøpesenter