AMFI Sogningen

Mange tilbud på AMFI Sogningen

Skal du på shopping i Sogn og Fjordane? AMFI Sogningen er et spennende kjøpesenter som ligger midt i hjertet av Sogndal. Senteret byr på et rikt shoppingtilbud innen de fleste bransjer, som klær og sko, sport og fritid, matvarer og mye mer. Flere spisesteder og servicetilbud finner du også her, samt et godt utvalg parkeringsplasser. AMFI Sogningen har 60 butikker og er det største kjøpesenteret i Sogn og Fjordane. Det er ofte gode tilbud på senteret, så det er lurt å følge med i kundeavisene for lave priser og spreke kampanjer fra butikkene.

Spar penger på rabatter

Hvis du vil handle moteprodukter som klær og sko til lave priser har du mange muligheter på AMFI Sogningen. Gode kampanjer kan du finne regelmessig hos for eksempel Carlings, Bik Bok, Hennes & Mauritz, Dressmann, Eurosko og Cubus. Eller kanskje du er på utkikk etter noe fint til hjemmet? Da kan du se etter tilbud fra butikker som Clas Ohlson, Kid Interiør, Nille eller Søstrene Grene. Du gjør alltid lurt i å se etter de rimeligste prisene når du er på shopping, og på AMFI Sogningen finner du spennende produkter for hele familien, samt lekerom og flere spisesteder hvor man kan ta seg en pause.

Finn oppdaterte tilbudskataloger her

Enten du ser etter gode tilbud i Sogn og Fjordane eller andre steder i landet, bør du først besøke Bonial. Her finner du oppdaterte kundeaviser fra butikkene på AMFI Sogningen, med kampanjer, rabatter og lave priser. Uansett hvor du befinner deg kan du finne kataloger fra butikker i nærheten. Last også ned Bonial-appen til din mobiltelefon, slik at du ikke går glipp av de beste tilbudene.

AMFI Sogningen

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i AMFI Sogningen

Hovevegen 6, 6856 Sogndal


Åpningstider:

Hverdager: 10-19

Lørdager: 10-18

Se de mest ettersøkt butikkene i AMFI Sogningen
Se nærmeste kjøpesenter