AMFI Vågen

Finn de beste tilbudene i Sandnes

Med sine rundt 60 butikker og sitt brede shoppingtilbud er AMFI Vågen er naturlig valg når du ser etter gode tilbud i Sandnes. Senteret ligger sentralt i byen og er over 42.000 kvadratmeter stort. I den spennende butikkmiksen på AMFI Vågen finner vi blant annet butikker innen klær og mote, interiør og livsstil, matvarer, sport og fritid, og helse og velvære. Senteret har god tilgang på parkering, men det er også lett å komme seg hit med buss eller tog. Sjekk katalogene fra senteret for å finne de laveste prisene.

Rabatter fra butikkene på AMFI Vågen

Hvis du skal på shopping i Sandnes er AMFI Vågen det perfekte stedet å begynne, her finner du det meste du trenger. Det kan være lurt å sjekke de siste tilbudskatalogene og besøke butikker som Hennes & Mauritz, Dressmann, Eurosko, Stormberg, Bik Bok, Cubus og mange flere. Du kan også finne mange spennende produkter til lave priser i butikker som Christiania Glasmagasin, BR Leker, Nille, G-Sport og mange flere. Du kan gjøre mange gode kupp på AMFI Vågen, så det er lurt å holde seg oppdatert på tilbudene på senteret. Senteret har også parkeringshus, vinmonopol og mange spennende spisesteder hvor du kan finne noe godt å spise. Her ligger alt til rette for en fin shoppingopplevelse for store og små.

Bla i tilbudskatalogene her

Vi vet alle at det er mye penger å spare på å holde seg oppdatert på gode tilbud, rabatter og lave priser i nærheten. Her hos Bonial får du hjelp til akkurat det. Her finner du kundeaviser fra butikkene på AMFI Vågen, stappfulle av spennende kampanjer og nyheter. Uansett hvor i landet du befinner deg finner du alltid kataloger fra butikker i ditt nærområde, og laster du ned Bonial-appen har du alltid tilgang på de nyeste tilbudene.

AMFI Vågen

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i AMFI Vågen

Vågsgata 33, 4306 Sandnes


Åpningstider:

Hverdager: 10-20

Lørdager: 10-18

Mote og Klærs kataloger
36
dager
igjen
3 shoes to fall for this fall
DNA Shoes3 shoes to fall for this fall
36
dager
igjen
Puma
DNA ShoesPuma
36
dager
igjen
Adidas
DNA ShoesAdidas
71
dager
igjen
Key pieces autumn 2017
VOLTKey pieces autumn 2017
Butikker fra Mote og Klær
Hjem og Møblers kataloger
5
dager
igjen
Store & små anledninger
PrincessStore & små anledninger
10
dager
igjen
Ukens kundeavis
PrincessUkens kundeavis
Butikker fra Hjem og Møbler
Matbutikkers kataloger
3
dager
igjen
Coop Extra kundeavis
Coop ExtraCoop Extra kundeavis
Butikker fra Matbutikker
Helse og Skjønnhets kataloger
3
dager
igjen
Ukens kundeavis
VITAUkens kundeavis
Butikker fra Helse og Skjønnhet
Se de mest ettersøkt butikkene i AMFI Vågen
Se nærmeste kjøpesenter
Unike tilbud