Bryn Senter

Praktisk informasjon

Bryn Senter er et toppmoderne kjøpesenter som ligger like ved E6 ved Høyenhall i Oslo. Den kostnadsfrie kundeklubben til Bryn Senter gir mange fordeler i form av ekstra gode tilbud, invitasjoner til eksklusive arrangementer, kupongtilbud og mye mer. Bryn tilbyr 800 gratis parkeringsplasser både på gateplan og i P-hus. Dersom du ønsker å reise kollektivt kan du ta buss nummer 78A og B som stopper like ved hovedinngangen. Bussene 23 og 24 tar deg også like i nærheten av kjøpesenteret.

Butikker og spisesteder

Hos Bryn senter finner man totalt 42 butikker fordelt på både kjente kjeder og spesialbutikker. Her finner man blant annet Vita, Cubus, Dressmann og Clas Ohlson som ofte har gode tilbud og spesielle kampanjer. I tillegg finner du mer unike butikker som for eksempel Babyshop. Kjøpesenteret tilbyr både kafeer og restauranter i for eksempel Mer Smak Kaffebar og Al Dente. Som en del av senteret finner man helsebygget som byr på blant annet solarium, tannklinikk og fysioterapi.

All informasjon på ett sted med Bonial

Bonial har samlet all informasjon du trenger for en mest mulig vellykket shoppingopplevelse ved Bryn Senter. På nettsidene til Bonial finner du nyttig informasjon om alt fra kampanjer og tilbud til aktiviteter ved kjøpesenteret. Ved å benytte deg av tjenestene til Bonial kan du være sikker på at du finner de beste tilbudene og de flotteste opplevelsene ved Bryn Senter.

Bryn Senter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Bryn Senter

Østensjøveien 79, 0667 Oslo


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 10-19


Meny, Floriss og Mix:

Hverdager: 9-22

Lørdager: 9-20

Matbutikkers kataloger
Siste
dag!
Matglede
MenyMatglede
Butikker fra Matbutikker
Se de mest ettersøkt butikkene i Bryn Senter
Se nærmeste kjøpesenter
Unike tilbud