Buskerud Storsenter

Praktisk informasjon

Buskerud Storsenter ligger i Krogstadelva vest for Drammen og er ett av de ledende kjøpesentrene i Buskerud fylke. Kjøpesenteret har en egen nettbasert kundeavis der man kan finne informasjon om ulike tilbud, kampanjer og nyheter. Kjøpesenteret tilbyr 1800 gratis parkeringsplasser og er dessuten lett tilgjengelig via kollektivtrafikk.

Butikker og spisesteder

Kjøpesenteret tilbyr 71 butikker og spisesteder. Blant kjente merkebutikker finner man Christiania GlasMagasin, Citybag, H&M og Jack & Jones der man gjerne finner gode tilbudspriser og ulike kampanjer. Dersom man trenger en pause i shoppingen kan man nyte en liten godbit fra Bakeriet Klausen eller et måltid ved Bangkok Thai Kitchen. Har du det travelt kan du ta med deg en rimelig matbit fra La Baguette.

Oversikt over de beste tilbudene med Bonial

Det er ofte vanskelig å finne frem til de beste tilbudene. Bonial har derfor samlet de beste tilbudene for deg og lagt dem ut på nettsiden, slik at du i ro og fred kan vurdere de ulike rabattene hjemmefra. På denne måten vet du akkurat hva du skal se etter når du kommer til kjøpesenteret og kan dermed få en flott og rimelig shoppingopplevelse. Bonial opplyser deg dessuten om ulike aktiviteter og spesielle hendelser ved Buskerud Storsenter slik at du vet hva du har i vente.

Buskerud Storsenter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Buskerud Storsenter

Sandstranda 24, 3055 Krokstadelva


Åpningstider:

Hverdager: 10-20

Lørdager: 10-18

Hjem og Møblers kataloger
84
dager
igjen
Deg & Ditt Bryllup
Christiania GlasmagasinDeg & Ditt Bryllup
30
dager
igjen
Julens store Gavemagasin
Christiania GlasmagasinJulens store Gavemagasin
Butikker fra Hjem og Møbler
Se de mest ettersøkt butikkene i Buskerud Storsenter
Se nærmeste kjøpesenter