Horisont Shopping

Finn gode tilbud på Horisont Shopping i Bergen

Horisont Shopping er et nytt og moderne kjøpesenter som ligger nord i Bergen, i bydelen Åsane. Senteret er på omtrent 40.000 kvadratmeter og består av en spennende butikkmiks som dekker de fleste behov, for folk i alle aldersgrupper. Her er det også et flott utvendig torg. På Horisont Shopping kan du lete etter de beste tilbudene i senterets 73 butikker, i miljøvennlige og hyggelige omgivelser. Her er det også en stor parkeringsplass med muligheter for gratis parkering. Sjekk katalogene fra butikkene på senteret for å vite hvor du skal dra først.

Alltid kampanjer og lave priser

På Horisont Shopping kjøpesenter finner du blant annet regionens største Hennes & Mauritz-butikk. Dette er et perfekt sted å se etter moteriktige klær til lave priser. Du kan også finne gode tilbud i butikker som Dressmann, Cubus, Skoringen, Only, Vero Moda og Bik Bok. Hvis du vil handle interiør eller andre ting til hjemmet kan du se etter kampanjer fra Jernia, Clas Ohlson, Nille, Kid og mange flere. Her finner du også butikker med sportsutstyr, leker, velværeprodukter, mat og drikke. Du kan ta en pause på et av senterets spisesteder før du drar videre.

Her finner du de siste kundeavisene fra senteret

Når du er på jakt etter gode tilbud og lave priser er Bonial det første nettstedet du bør besøke. Her finner du oppdaterte kundeaviser fra Horisont Shopping, hvor du har mulighet til å finne kampanjer og rabatter fra butikkene. Laster du ned appen på din mobiltelefon har du alltid tilgang på de ferskeste tilbudene i nærheten av deg – uansett hvor i landet du befinner deg.

Horisont Shopping

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Horisont Shopping

Myrdalsvegen 2, 5131 Nyborg


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 9-22

Åpningstider Pinse & 17.mai:

Fredag 13.mai: Nattåpent til kl.24

Pinseaften 14.mai: 10-16

Elektronikk og Hvitevarers kataloger
6
dager
igjen
PHANTOM
Spaceworld SoundgardenPHANTOM
6
dager
igjen
SONY
Spaceworld SoundgardenSONY
Butikker fra Elektronikk og Hvitevarer
Se de mest ettersøkt butikkene i Horisont Shopping
Se nærmeste kjøpesenter
Unike tilbud