Lagunen Storsenter

Se etter gode tilbud i katalogene fra Lagunen Storsenter

Lagunen Storsenter ligger i bydelen Fana i Bergen og ble åpnet i 1985. Dette er i dag et av Norges største kjøpesentre med rundt 160 virksomheter, inkludert butikker, spisesteder og servicetilbydere, hit kommer regelmessige kunder både fra Bergen og hele Hordaland fylke. Senteret er eid av Olav Thon og Nordås Industrier AS og er et naturlig valg når du skal på shopping, ikke minst fordi de har et stort utvalg butikker innen motebransjen. Senteret er veldig stort og har også rundt 2000 gratis parkeringsplasser. Her kan du sjekke kundeavisene og sikre deg de beste tilbudene i Bergensområdet.

De nyeste kampanjene fra Lagunen Storsenter

På Lagunen Storsenter finner du det aller meste du trenger når du skal på shopping. Her kan du velge og vrake blant mange populære kles- og skobutikker med mange gode tilbud og lave priser, som Dressmann, Cubus, Hennes & Mauritz, Lindex, Shoeday, Vero Moda og mange flere. Se også etter kampanjer fra butikker som Kremmerhuset Ting og Sånt, Nille, Norli, Christiania Glasmagasin og mange flere. På Lagunen Storsenter finner du også dagligvarer og spisesteder, i tillegg til tjenester som bank, apotek, vinmonopol og forskjellige helsetjenester. Dette er et komplett kjøpesenter hvor du kan gjøre mange gode kupp!

Finn de beste prisene når du skal på shopping

Bonial hjelper deg med å finne frem til de beste tilbudene i nærheten. Her finner du oppdaterte kundeaviser fra butikkene på Lagunen Storsenter, samt fra butikker over hele landet. Vårt geolokaliseringssystem sørger for at du får frem info fra butikker som er i nærheten av deg. Last også ned appen for å ha kontroll på kampanjer og lave priser uansett hvor du befinner deg.

Lagunen Storsenter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Lagunen Storsenter

Laguneveien 1, 5239 Rådal


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 10-18

Avvikende åpningstider:

5. mai - Stengt

14. mai – 10-16

16. mai - Stengt

17. mai - Stengt

Se de mest ettersøkt butikkene i Lagunen Storsenter
Se nærmeste kjøpesenter