Manglerud Senter

Manglerud Senter

Praktisk informasjon

Manglerud Senter ligger i Østensjø i Oslo og ble åpnet i 1966 som et av landets største varesenter. Kjøpesenteret har siden den gang vært gjenstand for flere rehabiliterings- og utbyggingsprosjekter, og fremstår i dag som nytt og moderne. Kjøpesenteret tilbyr gratis parkeringsplasser både på gateplan og i parkeringshus. Dersom du ønsker å reise kollektivt kan du ta t-banelinje 4 til Manglerud Stasjon eller buss nummer 23 eller 78 til Manglerud.

Butikker og serveringssteder

Hos Manglerud senter finner du omtrent 60 butikker i tillegg til blant annet lege, tannlege, bank og post. Hos de kjente sko- og kleskjeder som Lindex, B-young og Eurosko finner du stadig gode tilbud, mens du hos de mindre butikkene Chica, Miss Bee og Maja kan finne unike klesplagg og flott tilbehør. Etter handleturen kan du slappe av med en kopp kaffe i koselige omgivelser hos Café Opus eller Kaffekos, eller kanskje det passer med en rimelig matbit hos Pizzaplaneten.

Bonial hjelper deg med å holde styr på tilbudene

Ved å benytte deg av Bonial sine nettsider kan du enkelt få oversikt over de ulike tilbudene og kampanjene som tilbys ved Manglerudsenteret. Bonial har nemlig samlet all informasjon om de beste rabattene på ett sted slik at du enkelt kan få en best mulig shoppingtur til Manglerud. I tillegg får du informasjon om aktuelle aktiviteter og hendelser.

Manglerud Senter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Manglerud Senter

Plogveien 6, 0679 Oslo


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 10-18

Restauranter og Kafeers kataloger
119
dager
igjen
Samson kveldsmeny
W. B. SamsonSamson kveldsmeny
52
dager
igjen
Meny
Cafe OpusMeny
Butikker fra Restauranter og Kafeer
Se de mest ettersøkt butikkene i Manglerud Senter
Se nærmeste kjøpesenter
Unike tilbud