Stovner Senter

Praktisk informasjon

Stovner Senter er Norges største lokalsenter og er lokalisert i Groruddalen i Oslo. Butikksenteret har et stort mangfold av butikker og spisesteder og fungerer som et møtested for folk i alle aldre. Som medlem av kundeklubben til Stovner mottar man eksklusive tilbud via SMS og e-post i tillegg til at man får tilgang til flere faste fordeler. Det er selvfølgelig helt gratis å være medlem. Stovner Senter tilbyr 1145 gratis parkeringsplasser, og har dessuten enkel adkomst via kollektivtrafikk.

Butikker og spisesteder

På Stovner Senter finner man 71 butikker innen blant annet hus og hjem, helse og mote. Alle de kjente butikkjedene er representerte, for eksempel H&M, Din Sko, Lampehuset og Nille, der man ofte finner gode tilbud og kampanjer. Shoppingopplevelsen blir komplett med en avslappende matbit på et av de 8 spisestedene senteret tilbyr. Hos Kaffestjernen og Café Lysthuset kan du få en rimelig kaffekopp og noe å bite i, mens Osushi byr på mange spennende sushi-retter.

Bonial gir deg oversikt over tilbud og kampanjer

Det kan til tider være vanskelig å orientere seg i alle prisene og tilbudene mens man står i butikken. Derfor har Bonial samlet all nødvendig informasjon om tilbud og kampanjer for deg – slik at du kan se på disse i ro og mak før du tar turen til Stovner Senter. Bonial har dessuten laget en oversikt over aktuelle hendelser og aktiviteter på kjøpesenteret, slik at du vet når beste tidspunkt for et besøk er.

Stovner Senter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Stovner Senter

Stovner Senter 3, 0985 Oslo


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 10-19

Avvikende åpningstider:

Rimi og Meny:

Hverdager: 8-21

Lørdager: 8-19

Vinmonopolet:

Hverdager: 10-18

Lørdager: 9-15

DnB NOR:

Man, tirs, ons, fre: 9.15-15.30

Torsdager: 9-17

Se de mest ettersøkt butikkene i Stovner Senter
Se nærmeste kjøpesenter