Vestkanten

Praktisk informasjon

Vestkanten Storsenter ligger utenfor Bergen og tilbyr ved siden av en flott shoppingopplevelse blant annet badeland, ishall, kultursal og bowling. Den kostnadsfrie kundeklubben tilbyr eksklusive tilbud på sms og e-post. Medlemmer mottar dessuten invitasjoner til førsalg, kundekvelder og spesielle arrangementer. Vestkanten tilbyr mer enn 1000 gratis parkeringsplasser, og senteret ligger dessuten like ved bussterminalen som er et knutepunkt for alle busser til/fra nærliggende områder.

Butikker og spisesteder

Vestkanten har godt over 100 butikker og spisesteder med flotte tilbud og gode priser. Blant butikkene finner du kjente kjeder som Nille, Kitch’n og H&M, samt lokale spesialbutikker som for eksempel Glass Thomsen. Vestkanten Storsenter er et flott møtested for en kopp kaffe, lunch eller middag, for eksempel hos Café Opus, Big Bite og Jack’s Restaurant. En litt sunnere dessert får du hos Yoberry som tilbyr yoghurtis i en rekke ulike smaker og med mye forskjellig tilbehør.

Tilbud- og kampanje-oversikt med Bonial

Ved å benytte Bonials nettsider kan du enkelt holde deg oppdatert på aktuelle kampanjer fra butikkene ved Vestkanten Storsenter. Bonial har nemlig samlet all aktuell informasjon om ulike rabatter og tilbud for å gjøre det enklere for deg å finne de beste kuppene. Du får i tillegg informasjon om ulike hendelser og aktiviteter ved Vestkanten slik at du kan velge det beste tidspunktet for din shoppingtur.

Vestkanten

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Vestkanten

Loddefjordveien 2, 5171 Loddefjord


ÅPNINGSTIDER:

HVERDAGER: 10-21 (9-22)

LØRDAGER: 10-18 (9-20)


ÅPNINGSTIDER DESEMBER 2015:

SØNDAG 6., 13. og 20. DESEMBER: 14-19

LØRDAG 12. OG 19. DESEMBER: 10-20

HVERDAGER 7.-22. DESEMBER: 10-22

LILLE JULAFTEN, ONSDAG 23. DESEMBER: 10-21

JULAFTEN, TORSDAG 24. DESEMBER: 10-13

NYTTÅRSAFTEN, TORSDAG 31. DESEMBER: 10-16

JOKER FØLGE REGNE ÅPNINGSTIDER I HØYTID OG HELG

Mote og Klærs kataloger
68
dager
igjen
Everyday style
Boys Of EuropeEveryday style
Butikker fra Mote og Klær
Se de mest ettersøkt butikkene i Vestkanten
Se nærmeste kjøpesenter