Vinterbro Senter

Mange gode tilbud på Vinterbro Senter

Her kan du finne informasjon og tilbud fra butikkene på Vinterbro Senter. Senteret er en del av Steen og Strøm og ligger i Ås kommune, omtrent 20 minutter utenfor sentrum i Oslo. Vinterbro Senter har et shoppingareal på over 55.000 kvatratmeter, og her finner du godt over 1300 gratis parkeringsplasser – så du finner deg helt sikkert en plass! Senteret ble åpnet i 1995 og fremstår i dag som et veldig moderne og oppusset kjøpesenter, med over 80 butikker innenfor de fleste bransjene, som klær og sko, mat og drikke, hjem og interiør.

Se kataloger fra butikkene på Vinterbro Senter

På Vinterbro Senter finner du alltid mange gode tilbud, her er det noe for hele familien. Ser du etter lave priser på noe fint til hjemmet kan du for eksempel besøke Bohus, Dorothea, Kid Interiør, Lampehuset eller Home & Cottage. Når det gjelder klær og sko bør du følge med på kampanjer fra butikker som Bik Bok, Eurosko, Jack & Jones, Vero Moda, Polarn O. Pyret, Cubus og Kappahl. De aller minste finner mye spennende hos Kozmos, og når det er tid for mat finnes det både restauranter og bakerier på senteret. På Vinterbro Senter ligger alt til rette for en fin shoppingtur for både store og små.

De beste rabattene rett på din mobil

Hvis du sjekker kundeavisene fra butikkene på Vinterbro Senter kan du følge med på alle de gode tilbudene, og dermed planlegge shoppingturen på forhånd. De finner du her hos Bonial. Laster du i tillegg ned Bonial-appen får du også alle katalogene på din mobiltelefon, med de aller beste prisene i ditt nærområde.

Vinterbro Senter

Åpningstider, adresse og telefonnummer for butikkene i Vinterbro Senter

Sjøskogenveien 7, 1407 Vinterbro


Åpningstider:

Hverdager: 10-21

Lørdager: 9-18

Avvikende åpningstider:

Coop Obs! Hypermarked:

Hverdager: 8-22

Lørdager: 8-20

Rema 1000:

Hverdager: 8-22

Lørdager: 8-20

Vinmonopolet:

Hverdager: 10-18

Lørdager: 9-15

Se de mest ettersøkt butikkene i Vinterbro Senter
Se nærmeste kjøpesenter